Commencer immédiatement

 

 

Jeugdboekenmaand 2020.jpg

Lezing Bart Van Loo - De Bourgondiërs - uitverkocht

Bourgondiers

Naar aanleiding van zijn recentste boek, De Bourgondiërs, is Bart Van Loo op 14 februari te gast in de bibliotheek. Hij vertelt over de wonderlijke aartsvaders van de Nederlanden: De Bourgondiërs. Om te beseffen waar we vandaan komen, moet je de fascinerende middeleeuwen doorkruisen.

Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar.

De Lerarenkaart 2020 van Klasse is beschikbaar in de bibliotheek.

Lerarenkaart2020_Voorbeeldkaart.png

Uit-agenda

Lezing of congres

Winterse vertellingen (4+) - Mosje

Quand
woensdag 19 februari 2020
Prix
Free

Een voorleesmoment met knutselactiviteit voor de allerkleinsten Kijken jullie ook opnieuw uit naar de maandelijkse Winterse vertellingen? Kinderen tussen vier en zes jaar zijn samen met hun (groot)ouders en vriendjes van harte welkom om te genieten van de gezellige sfeer in de bib. Na het voorlezen gaan we aan de slag en maken we de kleine kunstenaar in elk van ons wakker.

Cursus of workshop

VEX IQ (10+)

Quand
Van 15 februari 2020 tot 27 juni 2020
Prix
Free

Je leert in een team robots ontwerpen en bouwen die allerlei obstakels moeten overwinnen. Later nemen de teams het tegen elkaar op in heuse robot-battle. Schrijf je in en neem deel aan het traject dat elke 3de zaterdag van de maand doorgaat in de bib en de 4de zaterdag van de maand in de jeugddienst.

Lezing of congres

De leesclub

Quand
Van 7 oktober 2019 tot 18 mei 2020
Prix
Free

De bib start een leesclub! De groep komt een vijftal keer per jaar samen om een vooraf gelezen boek te bespreken. Mensen die 1 enkele sessie willen bijwonen zijn ook meer dan welkom. De bib zorgt ervoor dat je steeds tijdig over een exemplaar beschikt. In de opstartfase zal Marc Vandenbussche de leesclub begeleiden. Eens de club op de rails staat is het de bedoeling dat het initiatief vanuit ...

Dernières acquisitions